آموزش PS4آموزش PS5آموزش ایکس باکسمقالات

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

How to Start Your Twitch Stream: The Complete Guide to Getting Started

دیگر نمی‌توان نامی از استریم، فعالیت محبوب این روز‌ها برد و اشاره‌ای به توییچ نداشت. پلتفرمی که به عنوان بزرگترین بستر ارائه‌دهنده استریم در جهان شناخته می‌شود و خوب رقبای کمی هم ندارد. این پلتفرم در ابتدا به عنوان یک پلتفرم مبتنی بر ویدیو-گیم شروع به کار کرد اما با گسترش کاربران، رفته رفته به یک پلتفرم سرگرمی‌محور تبدیل شد که تقریبا می‌توان هر محتوایی را در داخل آن پیدا کرد. فرقی نمی‌کند که به آشپزی علاقه‌مند هستید یا نجاری، اوقات فراغت خود را با ویدیو-گیم سپری می‌کنید یا با دوستان‌تان مشغول صحبت می‌شوید، در توییچ می‌توانید طیف بسیار گسترده‌ای از انواع فعالیت‌ها را پیدا کنید که تا حد نسبتاً خوبی تمام علایق و سلایق را پوشش می‌هد.

به همین جهت تصمیم گرفتم تا در این مقاله شرح کاملی از نحوه فعالیت در توییچ را به نگارش درآورم که اگر در ابتدای این راه باشید، می‌توانید همچون چراغی پر نور، مسیر تاریک روبرو را روشن ساخته و شما را با چالش‌ها و سختی‌های این راه آشنا کند. پس اگر می‌خواهید با این مسیر آشنا شده و فعالیت حرفه‌ای خود را به عنوان یک استریمر شروع کنید، در ادامه این مقاله همراه تک‌سیرو باشید.

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

توییچ چیست و چرا باید به آن بپیوندید؟

توییچ، پلتفرمی است که ابتدا به عنوان یک سایت برای استریم بازی‌های ویدیویی در سال 2011 آغاز به کار کرد. اما امروز، توییچ به محلی تبدیل شده که استریمرها می‌توانند محتواهای مختلفی از بازی‌ها گرفته تا آموزش‌های هنری، موسیقی، و حتی روزمرگی‌های خود را به اشتراک بگذارند. این پلتفرم با میلیون‌ها کاربر فعال در سراسر دنیا، یکی از محبوب‌ترین ابزارها برای خلق محتوا و تعامل با مخاطبان است.

اما چرا توییچ؟ تصور کنید که شما یک هنرمند در حال اجرای نمایش هستید و هر فردی در دنیا می‌تواند به صورت زنده به تماشای هنر شما بنشیند. توییچ دقیقاً همین بستر را فراهم می‌کند و به شما اجازه می‌دهد تا مخاطبان خود را پیدا کرده و به شکلی زنده با آن‌ها ارتباط برقرار کنید. علاوه بر این، اگر به‌درستی از این پلتفرم استفاده کنید، می‌تواند به یک منبع درآمد پایدار برای شما تبدیل شود و شما را به چهره‌ای شناخته‌شده در این صنعت تبدیل کند.

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

تجهیزات مورد نیاز: ابزارهایی برای خلق جادو

پیش از آنکه اولین استریم خود را آغاز کنید، نیاز به تجهیزاتی دارید که شما را در این مسیر همراهی کنند. درست مانند یک جنگجوی افسانه‌ای که بدون شمشیر و سپر نمی‌تواند به جنگ برود، استریمر هم بدون تجهیزات مناسب قادر به استریم موفق نیست.

الف. کامپیوتر یا کنسول مناسب

یکی از اولین نیازهای شما، دستگاهی است که بتوانید از طریق آن استریم کنید. اگر به بازی‌های ویدیویی می‌پردازید، کامپیوتر گیمینگ یا کنسولی مانند پلی‌استیشن یا ایکس‌باکس می‌تواند گزینه مناسبی باشد. البته برای استریمرهایی که محتوای دیگری غیر از بازی‌ها ارائه می‌دهند، یک کامپیوتر با سخت‌افزار مناسب برای اجرای نرم‌افزارهای استریم کفایت می‌کند.

حداقل سیستم پیشنهادی برای استریم در توییچ شامل موارد زیر است:

– پردازنده: حداقل Intel Core i5-4670 یا معادل آن.

– رم: 8 گیگابایت یا بیشتر.

– کارت گرافیک: NVIDIA GTX 1650 یا معادل AMD.

ب. نرم‌افزار استریم

برای اینکه بتوانید محتوای خود را به‌صورت زنده به اشتراک بگذارید، نیاز به نرم‌افزاری دارید که بتواند استریم شما را مدیریت کند. محبوب‌ترین نرم‌افزار موجود در این زمینه، نرم‌افزار رایگان OBS می‌باشد. OBS Studio (Open Broadcaster Software) به تعبیر بسیاری از استریمرها، بهترین و کامل‌ترین نرم‌افزار موجود برای استریم یا ضبط ویدیو‌ می‌باشد که اکثر یوتوبرها و استریمرهای معروف نیز از همین برنامه استفاده می کنند. این نرم‌افزار انعطاف‌پذیری و امکانات متعددی دارد که شما را قادر می‌سازد تا استریم خود را به‌صورت حرفه‌ای مدیریت کرده و نمایشی بی‌نقص را به اجرا درآورید.

ج. دوربین و میکروفون

در حالی که برخی استریمرها بدون دوربین به موفقیت رسیده‌اند، اما وجود یک دوربین با کیفیت می‌تواند به تعامل شما با مخاطبان کمک بسیاری کند. پس اگر می‌خواهید به جامعه‌ای فعال و کارآمد دست پیدا کنید، تهیه یک دوربین یا وب‌کم مناسب امری اجتناب‌ناپذیر می‌باشد. دوربین‌های Logitech C922 یا Razer Kiyo را می‌توان به عنوان یکی از گزینه‌های مناسب و خوش‌کیفیت دانست که می‌تواند به خوبی شما را در این مسیر همراهی کند.

خواندن  آموزش استریم در توییچ با استفاده از Streamlabs

اما مهم‌تر از دوربین، صدایی واضح و شفاف است که مهم‌ترین وسیله ارتباطی شما با مخاطب‌تان می‌باشد. به نظر بنده حتی اگر توان خرید یک دوربین یا وب‌کم مناسب را ندارید، باید برای تهیه یک میکروفون مناسب هزینه کنید. چرا که صدا، مهم‌ترین پل ارتباطی موجود، بین شما و مخاطبان‌تان می‌باشد که تاثیر چشم‌گیری بر کیفیت نهایی خواهد گذاشت. برای شروع می‌توانید از میکروفون‌های USB با کیفیت مانند Blue Yeti، Audio-Technica AT2020 یا Razer Sieren V2X استفاده کنید.

د. اینترنت پرسرعت

اما تمام مواردی که تا به حال گفته‌ایم، به تجهیزاتی مربوط می‌شوند که می‌توانند شما را در این مسیر یاری کنند؛ اما برای قدم گذاشتن درون این مسیر پر پیچ و خم به یک مورد دیگر نیز احتیاج خواهید داشت. موردی که پایه و اساس استریم شما را تشکیل داده و بدون حضور او نه استریمی وجود خواهد داشت و نه استریمری و آن هم چیزی نیست جز اینترنت. حداقل سرعت آپلود پیشنهادی برای استریم‌های با کیفیت 720p در توییچ، 5 Mbps است. اما اگر به دنبال استریم 1080p یا 4K هستید، به سرعت‌های بالاتر نیاز خواهید داشت. البته تاثیر فیلترینگ بر سرعت اینترنت را نیز در نظر بگیرید چرا که ممکن است به جهت نوسان و عدم پایداری ارتباط با شبکه جهانی اینترنت، به سرعتی بالاتر از سرعت ذکر شده نیاز داشته باشید.

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

ساخت کانال توییچ: ورود به صحنه ستاره‌ها

حالا که تجهیزات شما آماده است، وقت آن رسیده که قدم به دنیای توییچ بگذارید. اما پیش از آن، باید کانالی بسازید که معرف شما و برندتان باشد.

الف. ثبت‌نام و تنظیمات اولیه

برای ایجاد کانال، کافی است به وب‌سایت توییچ مراجعه کرده و در چند مرحله ساده مراحل ثبت‌نام خود را طی کرده و کانال‌تان را راه‌اندازی کنید. پس از ثبت‌نام، به داشبورد توییچ دسترسی خواهید داشت که از طریق آن می‌توانید تمامی تنظیمات مرتبط با استریم و کانال خود را مدیریت کنید.

ب. طراحی برند و آواتار

هر استریمری یک هویت دارد که از طریق کانال و محتوایش معرفی می‌شود. طراحی آواتار و بنر برای کانال شما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در حقیقت این تصاویر، اولین چیزی هستند که مخاطبان از شما می‌بینند و باید نمایانگر شخصیت و سبک شما باشند و به نوعی معرف شما و کانال‌تان باشد.

ج. تنظیمات امنیتی و چت

در دنیای استریم، تعامل با مخاطبان بسیار مهم است، اما گاهی با افرادی مواجه می‌شوید که فضای چت را مسموم کرده و ادب و شخصیت خانوادگی‌شان را به رخ دیگران می‌کشند. برای جلوگیری از ورود این افراد به داخل استریم‌تان، تنظیمات امنیتی و مدیریت چت، یکی از کلیدی‌ترین اقدامات برای حفظ فضای سالم در کانال به حساب می‌رود. علاوه بر آن شما می‌توانید از ابزارهایی مانند Nightbot یا Moobot استفاده کنید تا چت‌ها را به‌صورت خودکار مدیریت و پیام‌های نامناسب را حذف کنید و دیگر زحمت سر و کله با این افراد سمی را به خود ندهید.

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

اولین استریم شما: نمایش آغاز می‌شود!

حالا که همه چیز آماده است، وقت آن رسیده که اولین استریم خود را آغاز کنید. پیش از شروع، مطمئن شوید که تجهیزات و نرم‌افزارهای شما به درستی کار می‌کنند.

الف. انتخاب محتوای استریم

یکی از مهم‌ترین تصمیمات در شروع استریم، انتخاب محتوایی است که قرار است ارائه دهید. اگر به بازی‌های ویدیویی علاقه‌مندید، انتخاب یک بازی محبوب اما نه‌چندان پرطرفدار می‌تواند به شما کمک کند تا دیده شوید. بازی‌هایی مانند Minecraft یا Apex Legends محبوب هستند، اما شاید رقابت در آن‌ها زیاد باشد. انتخاب یک بازی جدید یا یک سبک کمتر شناخته‌شده می‌تواند به شما کمک کند تا در بین استریمرها برجسته شوید.

ب. تنظیمات OBS یا Streamlabs

پس از انتخاب محتوای استریم، نرم‌افزار OBS خود را باز کرده و به اعمال تنظیمات آن بپردازید. یکی از مهم‌ترین نکات در تنظیمات، انتخاب کیفیت مناسب برای استریم است. توییچ به شما اجازه می‌دهد تا با رزولوشن‌های مختلف استریم کنید، اما بهتر است کیفیتی را انتخاب کنید که نه تنها از اینترنت شما پشتیبانی کند، بلکه برای مخاطبان نیز قابل مشاهده باشد.

ج. تعامل با مخاطبان

یکی از ویژگی‌های برجسته توییچ، امکان تعامل زنده با مخاطبان است. در حین استریم، سعی کنید به چت‌ها پاسخ دهید و با مخاطبان خود درگیر شوید. این تعامل‌ها می‌توانند حس نزدیکی بین شما و مخاطبان ایجاد کرده و آن‌ها را تشویق به بازگشت به کانال شما کنند.

خواندن  آموزش استریم در توییچ با استفاده از Streamlabs

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

ساخت جامعه و گسترش کانال

پس از شروع استریم و جذب اولین مخاطبان، مهم است که به طور مستمر به بهبود و گسترش کانال خود فکر کنید. برای انجام این‌کار می‌بایست کنترل دقیقی بر روی مراحل زیر داشته باشید:

الف. ایجاد برنامه زمان‌بندی

داشتن برنامه زمان‌بندی منظم به مخاطبان شما کمک می‌کند تا بدانند چه زمانی می‌توانند انتظار حضور شما را داشته باشند. سعی کنید در روزها و ساعت‌های مشخص استریم کنید تا مخاطبان بتوانند برنامه‌های خود را با استریم شما هماهنگ کنند.

ب. استفاده از شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، اینستاگرام و یوتیوب ابزارهای فوق‌العاده‌ای برای تبلیغ کانال و استریم‌های شما هستند. لحظات جذاب، خنده‌دار یا برجسته استریم خود را برش دهید و در این پلتفرم‌ها به اشتراک بگذارید. این کار به مخاطبان جدید کمک می‌کند که با سبک و محتوای شما آشنا شوند و در نهایت، بازدیدکنندگان بیشتری را به کانال توییچ شما جذب کنند.

همچنین می‌توانید با دیگر استریمرها در شبکه‌های اجتماعی تعامل داشته باشید. این تعامل‌ها می‌توانند منجر به همکاری‌های مشترک، تبلیغات متقابل و حتی جذب مخاطبان آن‌ها به کانال شما شوند. پس لازم است برای بهبود نتیجه و کسب مخاطب بیشتر، بهتر است که به این نکات نیز توجه داشته باشید.

ج. جوایز و برنامه‌های ویژه

تشویق مخاطبان به حمایت و حضور مداوم در کانال شما می‌تواند از طریق برگزاری مسابقات، جوایز و برنامه‌های ویژه باشد. می‌توانید برای طرفداران وفادار خود سیستم امتیازدهی ایجاد کنید یا در بازه‌های زمانی مختلف به افرادی که بیشترین فعالیت را در چت دارند، جوایزی اهدا کنید. این جوایز می‌تواند شامل اشتراک‌های رایگان، محصولات شخصی‌سازی شده یا حتی فرصت‌هایی برای بازی با شما به صورت زنده باشد.

د. استفاده از اشتراک‌ها و حمایت‌های مالی

یکی از جذابیت‌های اصلی توییچ، امکان کسب درآمد از طریق استریم‌ها است. پس از آنکه به شرایط لازم برای تبدیل شدن به Affiliate یا Partner توییچ رسیدید، می‌توانید از طریق اشتراک‌های ماهانه و Donations (حمایت‌های مالی) به درآمد برسید. این درآمدها می‌توانند به شکل مستقیم از طرف مخاطبان به شما برسند و انگیزه‌ای مضاعف برای ادامه کار باشند و البته دقت داشته باشید که این دونیت‌ها تنها حکم یک حمایت اضافی را خواهند داشت و هیچ اجباری در پرداخت آن‌ها وجود ندارد.

برای جذب این حمایت‌ها، سعی کنید با شفافیت و صداقت به مخاطبان خود اعلام کنید که این کمک‌ها چگونه می‌توانند به بهبود کیفیت استریم شما کمک کنند. مثلاً اگر نیاز به تجهیزات جدید دارید یا قصد دارید محتوای جدیدی ایجاد کنید، این مسائل را با آن‌ها در میان بگذارید.

ه. کار با اسپانسرها

پس از گذشت زمان و رشد کانال، اسپانسرها ممکن است به شما پیشنهادهایی برای تبلیغ محصولات یا خدمات خود بدهند. این نوع همکاری‌ها می‌توانند یک منبع درآمد بسیار خوب باشند. اما باید توجه داشت که صداقت و تطابق محصولات اسپانسر با مخاطبان شما بسیار مهم است. اگر تبلیغاتی که انجام می‌دهید با محتوای شما همخوانی نداشته باشد، ممکن است مخاطبان خود را از دست بدهید پس در انتخاب این تبلیغات دقت کنید.

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

بهبود مستمر: هنری که هرگز تمام نمی‌شود

توییچ، همانند یک بوم نقاشی است که هر استریمر به‌مرور زمان آن را تکمیل می‌کند. اما مانند هر هنرمندی، شما نیز باید به‌طور مداوم روی ارتقای هنر خود کار کنید. در مسیر پیشرفت، نکات زیر می‌توانند به شما کمک کنند:

الف. بازخورد گرفتن و یادگیری مداوم

یکی از کلیدهای موفقیت در استریم، گوش دادن به بازخوردهای مخاطبان است. هر از چند گاهی از بینندگان خود بپرسید که چگونه می‌توانید بهبود پیدا کنید. آیا کیفیت صدا و تصویر خوب است؟ آیا محتوای شما به اندازه کافی جذاب است؟ این بازخوردها به شما کمک می‌کنند تا روزبه‌روز به استریمری بهتر تبدیل شوید.

همچنین مطالعه و مشاهده استریمرهای موفق دیگر، به شما ایده‌ها و الهام‌های جدیدی می‌دهد. هرگز از یادگیری و بهبود خود دست نکشید. توییچ دنیایی پویاست و استریمرهای موفق همواره در حال تطبیق و نوآوری هستند.

ب. ارتقای تجهیزات

با رشد کانال و افزایش درآمد، می‌توانید به‌تدریج تجهیزات خود را بهبود دهید. ارتقای کامپیوتر، خرید دوربین‌های با کیفیت بالاتر، یا حتی اضافه کردن جلوه‌های بصری بیشتر به استریم می‌تواند تجربه مخاطبان شما را بهبود بخشد.

ج. تنوع در محتوا

گرچه ممکن است استریم خود را با یک نوع محتوا (مثلاً بازی‌های ویدیویی) آغاز کرده باشید، اما نباید از تنوع غافل شوید. می‌توانید به مرور زمان محتوای دیگری نیز اضافه کنید. مثلاً روزهایی را به گفتگو با مخاطبان خود اختصاص دهید، یا به انجام چالش‌های مختلف بپردازید. این تنوع باعث می‌شود تا مخاطبان شما همواره به‌دنبال استریم‌های جدید و متفاوت شما باشند.

خواندن  آموزش استریم در توییچ با استفاده از Streamlabs

د. ساخت گروه‌های حمایتی (Community)

یکی از ارزشمندترین دارایی‌های هر استریمر، جامعه‌ی حامیان اوست. این گروه‌ها، که معمولاً به نام Community شناخته می‌شوند، شامل افرادی هستند که به طور منظم در استریم‌های شما حضور پیدا می‌کنند و با شما ارتباط برقرار می‌کنند. ایجاد چنین جوامعی می‌تواند به شما کمک کند تا مخاطبان خود را بهتر بشناسید و به آن‌ها نزدیک‌تر شوید. برای این منظور، می‌توانید گروه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی یا حتی دیسکورد ایجاد کنید تا مخاطبان شما بتوانند در خارج از زمان استریم هم با یکدیگر در ارتباط باشند و از محتوای شما لذت ببرند.

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

برخورد با چالش‌ها: عبور از طوفان‌ها

همان‌طور که یک کشتی برای حرکت در دریایی پهناور باید آماده رویارویی با طوفان‌ها باشد، شما نیز به‌عنوان یک استریمر باید آمادگی برخورد با چالش‌ها و مشکلات را داشته باشید. مسیر استریم ممکن است همیشه آسان نباشد و گاهی اوقات با موانعی مانند کمبود مخاطب یا انتقادهای منفی مواجه شوید. اما اگر به راه خود ایمان داشته باشید و در مسیر رسیدن به هدف، مصر و مصمم باشید، قطعا می‌توانید با برنامه‌ریزی درست و دقیق، آرزوهای خود به عنوان یک استریمر موفق را جامه عمل بپوشانید. در ادامه به راه‌کارهایی اشاره می‌کنیم که می‌توانند شما را در این مسیر راهنمایی کنند:

الف. مدیریت انتقادات و کامنت‌های منفی

انتقادات بخشی از هر فعالیت عمومی به حساب می‌آید و استریم نیز از این قاعده مستثنی نیست. ممکن است در طول مسیر با کامنت‌های منفی یا حتی رفتارهای غیرقابل قبول مواجه شوید. بهترین راه برای مدیریت این نوع کامنت‌ها، حفظ خونسردی و پاسخگویی حرفه‌ای است. اگر احساس می‌کنید که برخی از کامنت‌ها فراتر از حد انتظار هستند، می‌توانید از ابزارهای مدیریتی چت برای جلوگیری از بروز مشکلات بیشتر استفاده کرده یا حتی کاربر متخاطی را به طور کامل از تماشای محتوای خود محروم (بن) کنید.

ب. رشد آهسته و پیوسته

ممکن است انتظار داشته باشید که به‌سرعت به یکی از استریمرهای موفق توییچ تبدیل شوید، اما باید به یاد داشته باشید که موفقیت در این پلتفرم، نیازمند صبر و استمرار است. حتی استریمرهای بزرگ نیز روزهای ابتدایی سختی را پشت سر گذاشته‌اند. آنچه که اهمیت دارد، این است که با پایداری و عشق به کاری که انجام می‌دهید، به مسیر خود ادامه دهید و هیچ‌گاه به اهداف خود شک نکنید.

ج. مواجهه با فرسودگی

استریم به‌صورت مداوم می‌تواند چالش‌برانگیز و گاهی خسته‌کننده باشد. به همین دلیل، مهم است که به سلامت روانی خود نیز توجه کنید. اگر احساس می‌کنید که نیاز به استراحت دارید، حتماً زمان‌هایی را برای استراحت و بازسازی انرژی خود اختصاص دهید. این استراحت‌ها نه‌تنها به شما کمک می‌کنند تا بهتر عمل کنید، بلکه به مخاطبان شما نشان می‌دهند که شما نیز به نیازهای انسانی خود اهمیت می‌دهید.

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

چشم‌انداز نهایی: در جستجوی موفقیت

در نهایت، آغاز استریم در توییچ به‌مانند کاشتن بذری است که به‌مرور زمان و با تلاش شما به درختی تنومند و پربار تبدیل می‌شود. این مسیر ممکن است چالش‌برانگیز باشد، اما با عشق به محتوا و ارتباط با مخاطبان، می‌توانید موفقیت‌های بزرگی را تجربه کنید.

توییچ نه‌تنها یک پلتفرم برای به اشتراک‌گذاری بازی‌ها یا محتواهای ویدیویی است، بلکه فرصتی برای ساختن یک جامعه پویا و رابطه‌های معنادار با افرادی است که به شما علاقه‌مندند. اگر به‌درستی از این فرصت‌ها استفاده کنید، می‌توانید به یکی از استریمرهای محبوب و موفق توییچ تبدیل شوید.

پس وقت آن رسیده که رویای خود را به واقعیت تبدیل کنید. استریم خود را شروع کنید، تجهیزات خود را تنظیم کنید و به‌سوی موفقیت حرکت کنید. به یاد داشته باشید، هر استریمر بزرگ روزی از جایی کوچک آغاز کرده است؛ و شاید امروز روز شروع سفر شما باشد.

چگونه استریم خود را در توییچ آغاز کنیم: راهنمایی جامع برای شروعی موفق

جمع‌بندی

در این مقاله تلاش کردم تا شما را در مسیر شروع استریم در توییچ راهنمایی کرده و ابزارها، نکات و راهکارهایی را در اختیارتان قرار دهم که به شما کمک می‌کند استریمی حرفه‌ای و موفق داشته باشید. از انتخاب تجهیزات مناسب تا تعامل با مخاطبان و مدیریت چالش‌ها، هر مرحله از این مسیر نیازمند توجه و تلاش است. اما مهم‌ترین نکته این است که ایمان خود را از دست نداده و درست مانند اولین روز، به تلاش خود ادامه دهید. شاید ماه‌ها طول بکشد تا اولین نشانه‌های موفقیت را دریافت کنید اما اگر مستمر و هدف‌مند باشید حتما این اتفاق را تجربه خواهید کرد هر چند که کمی به طول بیانجامد.

OHAM

یک گیمر معمولی که ویدیوگیم را نه تنها به چشم سرگرمی، بلکه همیشه به چشم یک مأمن می‌دیده. مأمنی که همچون پناهگاه‌های اتمی دنیای فال‌آوت، از روح شما در برابر سختی‌های زندگی محافظت می‌کند و به دنیای خاکستری‌ای که در آن زندگی می‌کنیم، رنگ تازگی ‍‌می‌بخشد. البته این دیدگاه من نسبت به ویدیوگیم، ریشه در کودکی‌ام دارد. جایی که همواره در آن مشغول خیال‌پردازی بودم و سعی می‌کردم با مطالعه ادبیات مخصوص کودک و نوجوان، خود را راهی ماجراهایی خیالی کنم و به کمک قوه تخیلم، در این اوهام شناور باشم. در واقع به سبب مطالعه همین آثار ادبی بود که توانستم قدرت نگارش خود را تقویت کرده و از این استعداد، در راه خلق و تولید محتوا استفاده کنم. محتواهایی که از روح خیال‌پردازم جاری شده و با علاقه‌ جوشانم به ویدیوگیم، جهت داده می‌شوند تا در قلب گیمرهایی همچون خودم جای بگیرند و آن‌ها را بیش از پیش با این صنعت جذاب و بعضا بی‌رحم آشنا کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا