مقالات

چگونه از بازی ویدیویی خود فیلم بگیریم و آن ها را ادیت کنیم؟

How To Stream Video Games

بازی ویدیویی دیگر فقط یک سرگرمی نیستند و حالا این صنعت به تجربه ای اجتماعی تبدیل شده است. در واقع وجود شبکه های اجتماعی و ابزارهایی مانند یوتیوب باعث شده است که بسیاری از گیمرها به دنبال راهی برای تولید محتوا، کسب درآمد از این طریق و یافتن دوستانی باشند که علاقه های مشترکی دارند. شما می توانید از صفحه بازی ویدیویی خود در لحظات هیجان انگیز فیلم بگیرید، آن را با دیگران به اشتراک بگذارید و یقینا با ادیت حرفه ای و صداگذاری نیز می توانید تعداد مخاطبان خود را بیشتر و بیشتر کنید. از این روی ما در این مقاله با تک سیرو همراه شما هستیم تا اطلاعات بیشتری را در خصوص ضبط تصاویر بازی های ویدیویی، به اشتراک گذاری آن ها و جذب مخاطب بیشتر در اختیار شما قرار دهیم.

اگر شما به عنوان یک گیمر به دنبال راهی برای جذب مخاطب، استریم و ساخت کانال یوتیوب هستید، این مقاله می تواند برای شما مفید واقع شود. در واقع ما با شما همراه هستیم تا اطلاعات مربوط به هر یک از اکوسیستم های بازی را در اختیار شما قرار دهیم که باعث می شود این مقاله، یک مرجع برای تمامی گیمرها در راستای تولید محتوا به شمار رود.

ابزارهای لازم برای شروع به ضبط بازی ویدیویی

در صورتی که به عنوان یک گیمر به تازگی می خواهید وارد دنیای استریم و ضبط ویدیو شوید، انتخاب ابزار مناسب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در ابتدا شما باید نرم افزارهای درست مانند OBS Studio یا Nvidia Shadowplay را نیاز دارید تا بتوانید محیط گیم پلی خود را به راحتی ضبط کرده و از آن استفاده کنید. همچنین در راستای ادیت ویدیوی ضبط شده نیز نرم افزارهایی مانند Adobe Premiere Pro و DaVinci Resolve نیز می توانند برای شما مناسب واقع شوند. در کنار ابزار نرم افزاری، شما برای این که کار را به صورت حرفه ای ادامه دهید شاید به سخت افزارهایی مانند کپچر کارت، هدست و میکروفون نیز نیاز داشته باشید که البته در این خصوص در ادامه توضیحات بیشتری را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

تجهیزات سخت افزاری مناسب

یکی از مهم ترین مسائلی که برای شما در راستای تولید ویدیو حائز اهمیت خواهد بود، انتخاب تجهیزات سخت افزاری مناسب است. در این خصوص باید موارد زیر را تهیه نمایید:

  • دوربین باکیفیت: در صورتی که سبک شما برای استریم و تولید محتوا، تهیه ولاگ است و دوست دارید چهره خود را به سایر مخاطبان نشان دهید، شما باید یک دوربین (وبکم) باکیفیت داشته باشید. یک دوربین DSLR به شما کمک خواهد کرد تا واکنش های خود را در زمان اجرای بازی با جزئیات ثبت کنید و همچنین تعاملات انسانی را بهتر به تصویر بکشید. در همین راستا مدل های متنوعی از دوربین های باکیفیت در بازار عرضه شده اند که می توانید از آن ها استفاده نمایید.
  • میکروفون: کیفیت صدای گیمر یکی از مسائلی است که معمولا توسط استریمرها نادیده گرفته می شود. با این حال از دید مخاطب یک کانال یوتیوب صدا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. تفاوتی ندارد که می خواهید در مورد ویژگی های فنی بازی صحبت کنید، احساسات خود از بازی را بیان کنید یا روایتی از داستان بازی را بازگو کنید، در هر صورت شما نیاز دارید که یک میکروفون باکیفیت داشته باشید. در همین راستا توصیه می شود که یک میکروفون باکیفیت بالا را خریداری کنید که بتواند با حذف نویز از طریق هوش مصنوعی، صدای شما را با کیفیت بالاتری به گوش مخاطبان شما برساند.
  • کپچر کارت: در نهایت اگر شما می خواهید با استفاده از اکوسیستم هایی مانند ایکس باکس یا پلی استیشن به استریم و تولید محتوا بپردازید، یقینا نیازمند خرید یک کپچر کارت خواهید بود. این ابزار به کنسول و کامپیوتر شما متصل می شود و به شما این اجازه را خواهد داد که به صورت مستقیم بتوانید بدون افت کیفیت ویدیو، محیط گیم پلی را ضبط کنید. نکته بسیار مهمی که باید در همین راستا در نظر داشته باشید آن است که فریم ریت و کیفیت بالای ضبط تصاویر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

تجهیزات سخت افزاری بالا به شما کمک خواهند کرد تا بهتر و سریع تر بتوانید در راستای جذب مخاطب موفقیت کسب کنید. با این حال نرم افزارهایی که در ادامه معرفی می شوند نیز می توانند در همین راستا به شما کمک شایانی نمایند.

نرم افزارهای مناسب برای ضبط بازی ویدیویی

اگر می خواهید در راستای ضبط بازی ویدیویی موفق باشید، استفاده از نرم افزارهای حرفه ای دارای اهمیت بسیار زیادی خواهد داست. ضبط صفحه، ویرایش و آپلود با استفاده از نرم افزارهایی که در ادامه معرفی می شوند به شما کمک شایانی خواهند کرد.

Camtasia

Camtasia برای کسانی که می خواهند ضبط گیم پلی را انجام دهند یک گزینه معقول است. استفاده ساده و ابزارهای ویرایش قدرتمند به شما این امکان را می دهد تا بتوانید به سادگی آماده آپلود محتوا باشید. رابط کاربری این ابزار نیز بسیار ساده بوده و امکانات گسترده ای را در اختیار شما قرار خواهد داد. Camtasia برای افراد تازه کار و حرفه ای با تجربه می تواند یک انتخاب با کارایی بالا باشد.

OBS Studio

اگر می خواهید برای ضبط بازی ویدیویی خود آماده شوید و تاکنون در این راستا تحقیق کرده باشید، حتما اسم OBS به گوش شما خورده است. یک نرم افزار اپن سورس که امکانات بسیار زیادی را در اختیار شما قرار می دهد. امکان پخش زنده، ضبط بازی ویدیویی و قابلیت های دیگر این نرم افزار باعث می شود که OBS انتخاب بسیاری از گیمرها در راستای ضبط بازی ویدیویی به شمار رود. با این حال اگر قصد دارید از این ابزار استفاده کنید، باید به این نکته توجه کنید که ابزار ادیت ویدیو در این ابزار وجود نداشته و باید از ابزار دیگری در این زمینه استفاده کنید.

EaseUS RecExperts

EaseUS RecExperts یک ابزار جدید در دنیای ضبط بازی ویدیویی به شمار می رود. رابط کاربری ساده آن باعث می شود که گیمر درگیر پیچیدگی نشود و به راحتی بتواند به تولید محتوا مشغول شود. از سوی دیگر این ابزار برای استفاده عمومی نیز یک گزینه مطلوب باشد. با این وجود در صورتی که شما به دنبال امکانات پیشرفته هستید، این نرم افزار شاید انتخاب مناسبی برای شما نباشد و همچنین شما باید از یک کامپیوتر جدید برای استفاده از این نرم افزار استفاده کنید.

Xbox Game Bar

اگر از ویندوز 10 برای ضبط بازی ویدیویی استفاده می کنید، Xbox Game Bar می تواند یک انتخاب مناسب برای ضبط گیم پلی، مانیتورینگ عملکرد سیستم و حتی به اشتراک گذاری ویدیو به شمار رود. برای فعال کردن این ابزار از کلیدهای ترکیبی ویندوز و G استفاده کنید. این ابزار برای شما فعال می شود و باید دقت کنید که با استفاده از این ابزار دیگر قابلیت ویرایش را نخواهید داشت.

تنظیمات بهینه برای ضبط ویدیو از بازی

تنظیمات درست به شما کمک می کنند تا بتوانید مخاطبین را تحت تاثیر قرار دهید. این که شما بتوانید یک ویدیوی حرفه ای تولید کنید از اهمیت بسیار زیادی برخوردار خواهد بود. از این روی تنظیمات را از رزولوشن و فریم ریت آغاز خواهیم کرد.

رزولوشن در واقع تعداد پیکسل هایی را مشخص می کند که روی صفحه نمایش روشن و خاموش می شوند و تاثیر مستقیم بر وضوح و جزئیات ویدیوی شما خواهند داشت. رزولوشن های رایج شامل 1080p، 1440p و 2160p می شوند. تنظیمات بالاتر ویدیوهایی زیباتر را به همراه خواهند داشت و این در حالی است که شما هم باید کامپیوتر قوی تری برای تهیه ویدیو در اختیار داشته باشید.

فریم ریت که با FPS نیز نمایش داده می شود، نشان دهنده روان بودن اجرا و ضبط بدون پرش تصاویر خواهد بود. فریم ریت معمولا روی 60 فریم بر ثانیه در اجرای بازی ها بهینه است ولی هرچقدر بتوانید این عدد را بالاتر ببرید، وضوح بازی شما نیز بهبود خواهد یافت. با این حال شما باید تعادل میان فریم ریت را مدیریت کنید تا فشار زیادی روی سیستم نیاورید. از سوی دیگر باید سرویس استریم خود را نیز در نظر بگیرید تا بر اساس آن بتوانید بهترین فریم ریت را انتخاب کنید.

کاهش حجم ویدیو با Encoding

رمزگذاری یا Encoding باعث می شود تا بتوانید حجم فایل ویدیویی خود را کاهش دهید. در یک فایل از بازی ویدیویی شما باید بدون این که کیفیت ویدیو از بین برود، حجم آن را کاهش دهید. رمزگذاری فرآیندی است که در طی آن فایل ویدیویی فشرده می شود تا ذخیره سازی و انتشار آن ساده تر گردد.

از مهم ترین استانداردهای مدرن رمزگذاری می توان به H.264 و H.265 اشاره نمود. این روش ها کیفیت بالای ویدیوی نهایی را حفظ می کنند و در عین حال شما می توانید انتظار حجم پایین تری از لحاظ سایز را داشته باشید.

در صورتی که برای یوتیوب می خواهید به تولید محتوا بپردازید بهتر است بدانید که در این شبکه شما می توانید رزولوشن بالا را انتخاب کنید و نرخ بیت بالاتری را برای رمزگذاری ویدیو استفاده کنید. این در حالی است که سایر شبکه ها مانند توییچ نیازمند محدودیت هایی در نرخ بیت بوده و رزولوشن های پایین تر را قبول می کنند.

برنامه ریزی و تهیه پلی لیست برای پخش

تفاوتی ندارد که شما می خواهید یک گیم پلی سینمایی داشته باشید و یا به صورت زنده به استریم کردن بپردازید، تکنیک پشت ضبط می تواند باعث شود تا کیفیت نهایی ویدیوی شما بهبود یابد. در واقع شما به معنای واقعی کلمه می توانید به عنوان یک حرفه ای به انتشار محتوا بپردازید.

شما باید برای ضبط گیم پلی حتما برنامه ریزی داشته باشید. به روایتی که پشت ضبط هر ویدیو دارید باید فکر کنید و محتوای جذاب و معنی دار را برای مخاطب خود تهیه کنید. از Footage بازی گرفته تا روایت های اصلی در بازی باید به صورت کامل در یک پلی لیست از قبل برنامه ریزی شده داشته باشید تا در نهایت بتوانید محتوای خود را با کیفیت بالاتری به دست مخاطبان برسانید. توصیه می شود که حتما برای ساخت Thumbnail از ویدیوهای خود کمی ابزار فتوشاپ را آموزش ببینید.

روایت صوتی را به ویدیو اضافه کنید

ممکن است بخواهید برای چند لحظه توضیحی در خصوص بازی یا آموزش رد کردن یک مرحله به مخاطبان بدهید. در این صورت شما نیازمند آن هستید که صدای خود را ضبط کنید و به آن اضافه کنید. به این منظور می توانید از نرم افزار TechSmith استفاده کنید تا بتوانید صدا را با هماهنگی کامل ویدیو به آن اضافه کنید.

از Face Cam استفاده کنید

فیس کم به معنای اضافه کردن تصویر گیمر به گوشه ای از ویدیو به صورت آنلاین است. این کار باعث می شود حس شخصی سازی بیشتری به ویدیو بدهید. به این منظور می توانید از نرم افزار Camtasia استفاده کنید. فیس کم را روی صفحه گیم پلی جایگذاری کرده و از آن بهره ببرید.

ویرایش های لازم پیش از انتشار ویدیو

پیش از آن که بخواهید یک کلیپ از بازی ویدیویی خود را به اشتراک بگذارید، لازم است که حتما برخی از ویرایش ها را روی آن انجام دهید. با این حال این ویرایش ها شامل چه مواردی می شود؟

  • اضافه کردن روکش ها و افکت ها: شما باید بتوانید محتوای خود را به صورت شخصی برند سازی کنید. یک واترمارک می تواند به کلیپ شما حس بهتری بدهد. افکت ها را نیز باید به گونه ای اضافه کنید که بیننده اذیت نشود. توصیه می شود که همیشه به یک تناژ رنگی وفادار باشید تا زمانی که مخاطب رنگ های شما را می بیند، متوجه شود کلیپ توسط شما تهیه شده است.
  • ترنزیشن ها را جدی بگیرید: یکی از مواردی که در زمان ادیت ویدیو باید در نظر داشته باشید، ترنزیشن مربوط به ویدیو کلیپ شما خواهد بود. در واقع اگر شما بتوانید نقاط قطع و پخش را دقیق تنظیم کنید، ویدیوهای بسیار باکیفیتی خواهید داشت.
  • ویرایش صوتی کلیپ بازی ویدیویی را جدی بگیرید: هیچ ویدیویی بدون صدا کامل نیست. شما باید بتوانید افکت های صوتی و موسیقی را به کلیپ خود اضافه کنید که البته این قابلیت در نرم افزار Camtasia کاملا در دسترس شما خواهد بود.

نتیجه گیری

در صورتی که قصد دارید به استریم بازی ویدیویی مشغول شوید، باید از ابزارهای حرفه ای در این حوزه استفاده کنید. تنها در این صورت است که می توانید بدون مشکل گیم پلی بازی خود را با مخاطبان دیگر به اشتراک بگذارید و مخاطبان را به ویدیوی خود جذب کنید. در این مقاله با شما همراه بودیم تا آموزشی جامع در این حوزه را بیان کنیم. گرچه آموزش هر یک از نرم افزارها نیازمند دوره های خاصی است.

محمد شفیعی

دنیا برای من در یک لحظه قفل شد. پاییز سال 1930 و شخصیت به یادماندنی توماس آنجلو. بازی کردن واقعا احساس رهایی به من میده. من بازی میکنم چون قطعا هیچوقت نمیتونم به 1930 نیویورک برگردم. بازی می کنم چون هیچوقت با دوستانم نمیتونم یه گنگ مافیایی رو توی شهری که هستم رهبری کنم. محمد شفیعی، کسی که از بچگی پای ثابت بازی های کامپیوتری بوده، سعی میکنه که بدون در نظر گرفتن سلیقه شخصی، محتوایی رو برای شما آماده کنه که بررسی، انتخاب و خرید از تک سیرو آسون تر بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا