مایکروسافت آمار های جالبی از مشترکین ایکس باکس گیم پس منتشر کرد
شرکت بزرگ مایکروسافت ( Microsoft ) اخیرا آمار های جالبی را از ایکس باکس گیم پس منتشر کرده و در طی آن به زمان صرف شده کاربران در بازی های ویدیویی این سرویس پرداخته است. آمار های منتشر شده از ایکس باکس گیم پس نشان از افزایش زمان صرف شده جهت انجام بازی های ویدیویی دارد. از روز نخست عرضه این سرویس توسط مایکروسافت تا به امروز این شرکت به صورت دائم از آن پشتیبانی کرده و به این موضوع کاملا متعهد بوده است. در طول این مدت با انتشار عناوین جدید از بازی ها آرشیو این سرویس کامل تر از گذشته شده که این خود به عنوان یکی از دلایل افزایش علاقه مندی به عضویت در سرویس ایکس باکس گیم پس به شمار می آید. همچنین اخیرا با اضافه شدن سرویس های جدیدی همچون EA Play و بازی های بتسدا به ایکس باکس گیم پس باعث افزایش میزان محبوبیت و ارزش این سرویس شده است. از سمتی دیگر شرکت مایکروسافت برای گسترش بیشتر این سرویس تصمیم دارد تا بازی های ترد پارتی بیشتری را به مجموعه بازی های این سرویس اضافه نماید. برای نمونه می توان به بازی شوتر سوم شخص Outriders اشاره نمود که به محض عرضه این بازی در اختیار مشترکین سرویس گیم پس قرار خواهد گرفت. اما به تازگی اطلاعاتی به دست رسیده مبنی بر این که اعضای ایکس باکس گیم پس در روز های گذشته زمان زیادی را صرف انجام بازی های موجود در این سرویس کرده اند.
افزایش آمار 30 درصدی انجام بازی ها در گیم پس
براساس اطلاعات منتشر شده در فوربس، سارا باند آمار و ارقام جالب و عجیبی را از سرویس ایکس باکس گیم پس به اشتراک گذاشته است. او اعلام کرده که مشترکین سرویس ایکس باکس گیم پس در حال حاضر 30 درصد بیشتر از زمان گذشته برای انجام بازی های ویدیویی وقت می گذارند. او همچنین گفته است که اعضای این سرویس در حال حاضر حدود 40 درصد بیشتر نسبت به گذشته تمایل به انجام بازی در سبک های متفاوت را دارند و نسبت به گذشته حدود 20 درصد بیشتر پول صرف خرید های درون برنامه ای بازی ها می کنند. ممکن است برای بسیاری از افراد این سوال ایجاد شود که چگونه در یک سرویسی مانند ایکس باکس گیم پس که از تعرفه های ثابتی برخوردار است بازیکنان پول های بیشتری را پرداخت می کنند. سارا باند به این سوال نیز پاسخ داده و اعلام کرده که سرویس گیم پس بر خلاف سرویس نتفلیکس از روش های بیشتری برای درآمدزایی برخوردار بوده که یکی از این روش ها خرید های درون برنامه ای است که معمولا کاربران این موضوع را تکرار می کنند. برای درک بهتر او این چنین گفت: هنگامی که شما عضو سرویسی مانند نتفلیکس می شود دیگر نیازی نیست برای مشاهده محتوا های بیشتری هزینه بیشتری را پرداخت نمایید اما این موضوع در دنیای گیم های ویدیویی کاملا متفاوت است. در دنیای گیم های ویدیویی شما می توانید آیتم های درون بازی ها و بسته های الحاقی آن ها را خریداری کنید و علاوه بر آن برای نسخه جدید منتشر شده از بازی ها پول پرداخت کنید. همچنین این امکان وجود دارد که به انجام بازی در سبک های متفاوت علاقه مند شوید.
3 میلیارد نفر در جهان به تجربه گیم های ویدیویی می پردازند
او همچنین گفت “در حال حاضر حدود 200 میلیون نفر در جهان کنسول های خانگی را خریداری می کنند و حدود 3 میلیارد نفر به انجام بازی های ویدیویی می پردازند. اما با این حال بسیاری از افراد به بازی های مطرح و معروف دسترسی ندارند. اما زمانی که شما به نحوه کارکرد سرویس ایکس باکس گیم پس نگاهی بیندازید متوجه خواهید شد که هدف ما دسترسی تمامی افراد به انجام بازی های مطرح و معروف بوده است. با این حال به نظر می رسد که در این راه تقریبا موفق بوده ایم و این روش تا حدودی جواب داده است.” چند ماه پیش بود که خبر رسید تعداد اعضای سرویس ایکس باکس گیم پس به 18 میلیون نفر رسیده است و در حال حاضر کاربران کنسول های نسل هشتمی و نهمی ایکس باکس و همچنین کاربران کامپیوتر های خانگی به این سرویس دسترسی دارند. علاوه بر آن افرادی که مشترک گیم پس آلتیمیت شوند می توانند به سادگی 100 بازی موجود در این سرویس را به وسیله کلود گیمینگ بر روی دستگاه های اندرویدی خود تجربه نمایند.