یکی از فرنچایزهای با سابقه سبک CRPG بازی های سری Wasteland است. نسخه دوم این بازی با فاصله زمانی زیادی نسبت به نسخه اول منتشر و موفقیت آن زمینه ساز عرضه نسخه سوم شد. حالا بعد از فاصله زمانی شش ساله نسخه سوم این بازی به بازار عرضه شده است. با توجه به عدم آشنایی بسیاری از گیمرها با نسخه سوم این بازی در ادامه به بررسی بازی وست لند 3 (Wasteland 3) می پردازیم.
مقدمه ای بر بازی Wasteland 3
در ابتدا لازم است مقدمه ای از تاریخچه استودیو inXile Entertainment بیان شود. برایان فارگو که از بازیسازان با سابقه در ساخت بازیهای نقش آفرینی در سال 2004 بود اقدام به تاسیس این استودیو کرد. عنوان اولین کار این استودیو، که سری بازی های The Bard’s Tale بود، از فرنچایز قدیمی The Bard’s Taleگرفته شده که برایان فارگو در چندین نسخه آن اقدام به تهیه کنندگی و نویسندگی کرده است. استودیو inXile Entertainment تا مدت زیادی به عناوین کوچک قانع بود، اما سال 2012 به نقطه عطف این استودیو تبدیل شد.
رایان فارگو و بسیاری از اعضای استودیو سالهای متمادی روی عناوین نقش آفرینی قدیمی از جمله سری Fallout و همین طور نسخه اولیه Wasteland کار کرده بودند و همین سابقه کار موجب شد آنها به فکر راه اندازی کمپین کیک استارتری بیفتند تا بتوانند سری دوم این بازی را با تکیه بر بودجه مردمی بسازند. این کمپین به موفقیت رسید و توانست در کمتر از ۴۳ ساعت، ۹۰۰ هزار دلار برای اهداف اولیه جمع آوری کند و کار خود را با جمع آوری ۲٫۹ میلیون دلار به طور مستقیم به اتمام برساند.
روند ساخت Wasteland 2 به خوبی پیش رفت و این بازی در سال 2014 به بازار عرضه شود و بسیار نیز مورد توجه قرار گرفت. این استودیو دو بازی را در فاصله زمانی 2014 تا 2020 بر اساس فرنچایزهای قدیمی ساخت که اولین آن Torment: Tides of Numenura بود که دنباله معنوی بازی قدیمی Planescape: Torment به شمار می رفت و دومی با عنوان The Bard’s Tale IV: Barrows Deep منتشر شد که نسخه جدید بازی قدیمی The Bard’s Tale بود.
اما انتشار بازی محبوب Wasteland 3 در سال 2020 صورت گرفته است. این بازی میلیون ها دلار هزینه داشته که بخشی از آن به کمک پلتفرم Fig که عملکردی شبیه کیک استارتر دارد جمع آوری شده است اما مابقی آن حاصل سرمایه گذاری سازنده یعنی inXile Entertainment و ناشر بازی یعنی شرکت Deep Silver است.
بررسی بازی Wasteland 3
ساختار سری بازی Wasteland الهام گرفته از مجموعه Fallout است یعنی زمان رخ دادن این بازی به دوران پسا آخرالزمانی برمی گردد که انفجارات هسته ای موجب فروپاشی تمدن مدرن شده است و در این دنیای بی رحم گروه های مختلف برای بقا در تلاش و تکاپو هستند.
در واقع می توان گفت داستان Wasteland 3 ادامه ی سری قبلی آن است. همانطور که گیمرهای عاشق این بازی می دانند در سری قبل گروهی از Ranger ها در صحراهای آریزونا مستقر بودند اما در این فصل در پی یافتن سرپناه وارد منطقه برفی و یخ زده کلرادو شده اند.
ماجرای داستان از پیغام Patriarch آغاز می شود که به رنجر ها گفته است در ازای کمک کردن به آنها سرپناه می دهد. بعد از دریافت این پیام دستهای از رنجرها موسوم به Team November عازم این منطقه می شوند. همانطور که انتظار می رود این مهاجرت راحت انجام نمی شود و گروه رنجر ها هنگام ورود و گذر از یک دریاچه یخ زده در کلرادو مورد حمله گروه وحشی به نام Dorsey قرار می گیرند. در ادامه این جنگ تمامی گروه رنجر به جز دو شخصیتی که گیمر آنها را طراحی کرده است و هدایت می کند و چند همراه دیگر، نابود می شوند. بعد از عبور از این مراحل سخت تازه به Patriarch که نام واقعیاش Saul Buchanan است، می رسند و علیرغم اینکه تعداد رنجرها کمتر از تعداد وعده داده شده بوده اما به آنها مقری می دهد که نیازمند تعمیر و بازسازی است. در واقع او خود را به علت نادیده گرفتن خطر Dorsey ها مقصر می داند.
هدف اصلی دعوت از رنجر ها توسط Patriarch بازگرداندن 3 فرزند او است زیرا آنها قصد خارج کردن قدرت از دستان پدرشان را دارند. Patriarch کنترل نسبتاً بالایی بر کلرادو دارد و همین موضوع سبب پیوستن فرزندانش به گروهی شده است. ماجرا زمانی پیچیده تر می شود که تعدادی از اعضای رنجر ها که توانسته بودند زنده بمانند، به اسارت آن گروه در می آیند. این اسارت به نوعی خیال Patriarch را راحت می کند چون تضمینی برای خدمت وفادارانه رنجرها می شود.
اساس و پایه داستان قوی است. اتفاقات غیر منتظره سبب زیبایی و جذابیت بازی شده است و جالب آنجاست بسیاری از این اتفاقات بسته به انتخاب گیمر در طول بازی رخ می دهد. ساختار بازی از نقطه شروع به خوبی تکامل می یابد و سبب شکل دادن داستانی کامل و مهیج به سبک داستان محور CRPG می شود.
در سبک بازی CRPG، شخصیت محوری بودن روند داستان بسیار مهم است به گونه ای که عده ای برای انجام ماموریت های مختلف حضور پیدا کنند و عده دیگری در حد نقش جزئی دیده شوند. تولید کنندگان این قبیل بازی ها باید بدانند باور پذیر بودن شخصیت ها بر قالب آماده و Generic اولویت دارد پس تلاش خود را کنند که نقش های کوچک هم باور پذیر باشند.
با بررسی بازی Wasteland 3می توان به وجود یک تیم نویسندگی عالی و قوی پی برد. حضور شخصیت های متعدد و باور پذیر با دیالوگ ها و نقش های تعریف شده سبب بالا رفتن امتیاز بازی Wasteland 3 شده است. این شخصیت پردازی موجب می شود در طی بازی شما برای هر کاراکتر خصیصه شخصیتی منحصر به فردی در ذهن مجسم کنید.
علاوه بر شخصیت های اصلی داستان، شخصیت های فرعی که تنها حضور چند دقیقه ای دارند به لطف دیالوگ های زیبا و به جا به چهره های به یاد ماندنی تبدیل شده اند که حضورشان در ذهن گیمر ثبت می شود. اگر در پایان بازی چگونگی کوچکترین حرکات شخصیت های فرعی را از گیمر بپرسید بدون شک در خاطر دارد که این نشانی از موفقیت آمیز بودن روند داستان پردازی این بازی است.
حضور شخصیت هایی با عنوان Companion در کنار شخصیت اصلی که گیمر طراحی کرده است، به روند داستان معنا می بخشد به طوری که بودن یا نبودن آنها روند داستانی را دچار تغییر می کند همین موضوع بازی وست لند 3 را چالش برانگیز کرده است.
نباید بررسی بازی Wasteland 3 را محدود به شخصیت های داستان کرد زیرا وجود فضاسازی و ساخت اتمسفر و Lore مناسب این بازی سبب شده است که گیمر احساس کند با یک دنیای زنده و پویا از نظر داستانی مواجه است. بازی وست لند 3 با توجه به قدمت و طرفداران زیادش به خوبی از پس این بخش برآمده است و توانسته است از نظر پیشزمینههای داستانی سنگ تمام بگذارد. این بازی با گسترش فضایی کاملاً جدید که در نسخههای قبلی سری دیده نمی شود و با تصویر کشیدن رفتارهای انسانها در دنیای پسا آخرالزمانی که در آن چیزی جر بقا اهمیت ندارد، موفق به خلق دنیای داستانی عالی شده است. گیمر در طول بازی با عناوین Easter Egg زیادی مواجه می شود که گاهی اشاره مستقیم به خود سازندگان این عنوان دارند و گاهی به عناوین دیگر اشاره می کنند. برای درک بهتر می توان به شخصیت فاران برایگو (Faran Brygo) اشاره کرد که نام او اشاره به Brian Fargo مؤسس استودیو inXile Entertainment دارد و در نسخه قبلی هم حضور داشته است.
در نهایت می توان گفت روند داستانی این بازی در خلق دنیای پویا و شخصیتهای باور پذیر موفق عمل کرده است و توانسته به خوبی انتظار طرفداران خود را برآورده سازد. در نسخه های قبلی شاهد طنز تاریک و بعضاً خشنی بودیم که در نسخه جدید به اثری شایسته احترام تبدیل شده است.
گیم پلی
گیم پلی بازی Wasteland 3 را می توان به یک بخش مبارزاتی و یک بخش جست و جو در محیط و صحبت با کاراکترها تقسیم کرد. در جهت بررسی بازی Wasteland 3 لازم است این دو بخش ارزیابی شود.
در قدم اول امکان انتخاب از بین شخصیت های از پیش طراحی شده و یا طراحی شخصیتی جدید وجود دارد. بخش طراحی ظاهری که مشترک با تمام بازی ها است اما در این بازی امکان طراحی شخصیت نیز وجود دارد. پیشینه هر شخصیت مشخص است پس می توان بر اساس این پیشینه قابلیت های آنها را پیش بینی کرد و بسته به هدف گیمر در بازی انتخاب کرد. مورد دیگری که در ابتدای بازی تعیین می شود Quirk است که گیمر باید بداند تا آخر بازی غیر قابل تغییر است. Quirk چیزی شبیه Background است با این تفاوت که Quirk نقاط قوت و ضعفی برای کاراکتر اصلی در طی بازی ایجاد می کند. به طور مثال انتخاب یک Quirk همانقدر که بر سطح مقاومت و زره شخصیت اثر مثبت دارد می تواند بر سرعت اثر منفی داشته باشد. انتخاب این بخش باید با دقت صورت گیرد و حتی امکان انتخاب No Quirk نیز وجود دارد. گاهی برای بعضی Build های شخصیتی خاص استفاده از Quirk ضروری است زیرا آنها در زمینه مشخصی توانایی خیلی بالایی دارند.
نباید بخش Skill ها و مهارتها را نادیده گرفت. این بخش به چهار دسته تقسیم می شود که در هر دسته از مبارزات امکان استفاده از سلاحهای خاصی برای شخصیتها وجود دارد که با هم متفاوت است. امکان استفاده از مواد منفجره یا مواد درمانی با کارایی بالاتر در دسته موارد عمومی قرار می گیرد و این در حالی است که اکتشاف که مربوط به قابلیتهایی نظیر باز کردن قفل درها و یا تعمیر لوازم مکانیکی است در دسته دیگر قرار دارد. یک دسته هم به تواناییهای اجتماعی مانند چانه زنی سر قیمت یا قلدرانه حرف زدن بر می گردد. هدف این دسته بندی ها راحتی کار است و گیمر مجبور به انتخاب همه ی آنها نیست و می تواند یک دسته را انتخاب کند و در طی بازی به اموری مانند روابط اجتماعی بال و پر ببخشد. بهتر است گیمر از این قابلیت ها غافل نشود و از هر کدام از قابلیت ها یک نفر را برای گروه خود انتخاب کند.
مبحث دیگری که در این بازی مطرح می شود خصایص است که تعیین کننده قابلیتهای پایهای شخصیتها مانند هوش، قدرت بدنی، توانایی ضربه وارد کردن و … است که می توانند به راحتی سایر توانایی ها را تحت تاثیر قرار دهند.
بخش دیگری به نام Perk وجود دارد که بعد از به دست آمدن مقدار مشخصی از توانایی برای هر کدام از Skill ها امکان فعال سازی آن وجود خواهد داشت. انتخاب Perk در طی بازی سبب ایجاد توانایی انجام حمله منحصر به فرد برای شخصیتها می شود و یا ممکن است قدرتهای شخصیت را در زمینههای مشخصی به شدت افزایش دهد بنابراین انتخاب درست آن می تواند تغییرات شگرفی در روند بازی ایجاد کند. به طور مثال اگر این قابلیت برای یک تیرانداز فعال شود او می تواند بدون آنکه وارد نوبت خود بشود در نقطهای کمین کند و دشمنان را پی در پی از پا در بیاورد حتی امکان از پا درآوردن سه دشمن در نوبت دشمن وجود دارد حتی بدون آنکه لازم شود گیمر توانایی خود را در نوبتش خرج کند.
هر آنچه در گفته شد مربوط به بخش شخصیت بود ولی بخش دیگر مربوط به مبارزات می شود. سبک قبلی این بازی به صورت نوبت بندی بوده و سبک جدید هم همین حالت را حفظ کرده است اما تفاوتی که ایجاد شده در نحوه این نوبت بندی است. در Wasteland 2 نوبت بندی به این صورت بود که نوبت اول به یکی از کاراکترهای شما و نوبت دوم به دو تا از دشمنان شما اختصاص می یافت و این روند تا پایان بازی طی می شد اما در سری جدید تمام کاراکترهای شما به هر ترتیبی که دلخواه شماست مبارزه می کنند و سپس نوبت به دشمن می رسد. در ضمن برای هر حرکتی مقدار تعریف شده Action Point وجود دارد و اگر Action Point کاراکتری در نوبتش تمام شود دیگر توانایی انجام کاری را ندارد.
به طور کلی شخصیت ها بر اساس خصیصه هایی که لول آپ شده اند توانایی حمل سلاح خاص و ارتقا یافتن را دارند. به همین دلیل در بازی کاراکتر هایی می توانند نظیر تپانچه، شاتگان و رایفل حمل کنند در حالی که کاراکتر های دیگر اسنایپر و تک تیرانداز حمل می کنند. در ضمن امکان حمل سلاح سنگین و گاه عجیب و غریب با عملکرد خاص نیز وجود دارد و گروهی نیز تنها به سلاح سرد بسنده می کنند.
این بازی مانند سایر بازی های تاکتیکی نیازمند سنگرگیری مناسب در محیط است. سنگرگیری به دور ماندن از تیررس دشمن کمک می کند. این تاکتیک نیز برای دشمن کارا است و آنها هم می توانند به خوبی سنگر بگیرند و همچنین احتمال حمله با سلاح سرد و غافلگیری در پشت سنگر نیز وجود دارد پس نباید از این موارد غافل شد.
در بررسی بازی Wasteland 3 نباید المان های محیطی را نادیده گرفت. به طور مثال وجود بشکه پر از مواد منفجره در نابودی و به آتش کشیدن دشمن بسیار موثر است حتی اگر نیرویی از بین نرود بدون شک در اثر آتش و انفجار آسیب می بیند. همچنین استفاده از سلاح های قوی مانند RPG و شعله افکن و یا امکاناتی همچون انواع و اقسام نارنجک در وارد کردن آسیب به دشمنان نزدیک موثر است و می تواند حتی با ایجاد دود و … آنها را گیج کند. اما از این نکته نباید غافل شد امکان استفاده از این سلاح ها هم برای دشمن وجود دارد و آنها نیز می توانند به واسطه آنها به شما آسیب وارد کنند.
در روند بازی ربات هایی نیز حضور پیدا می کنند که دارای زره های قوی تر از انسان هستند و بهترین سلاح برای آنها سلاح الکتریکی است. همچنین اگر افراد شما موفق به وارد کردن چندین ضربه به دشمن شود قابلیت Precision Strike برای آنها فعال می شود که به وسیله ی آن ضربه با قدرت بیشتری وارد می شود. در ضمن استفاده به موقع از وسیله قدرتمند Kodiak به شما در قتل عام دشمن کمک می کند.
در طول بازی امکان همراهی کردن حیوانات با خود نیز وجود دارد همچنین شخصیت های دوست نیز به بازی جهت نابودی دشمن اضافه می شود. حیوانات تحت فرمان شما نیستند اما در نابودی دشمنان قدرتمند عمل می کنند. این حیوانات به صورت بی پروا حمله می کنند پس احتمال کشته شدن آنها بالا است و در صورت نابودی امکان احیای آنها وجود ندارد و باید برای جایگزینی دنبال حیوان جدیدی گشت. نکته جالب این بازی هوش مصنوعی بالای دشمنان مخصوصا در درجه سختی بالای بازی است که سبب به چالش کشیدن گیمر می شود.
تاکتیک و ترکیب افراد همراه شما در طول بازی بسیار تعیین کننده است پس بهتر است از افراد با قابلیت های مختلف استفاده شود و از هر قابلیت یک کاراکتر به همراه داشت. بهتر است بجز در مواردی خاص از افراد با قابلیت های یکسان استفاده نشود زیرا این تنوع انتخاب سبب افزایش آزادی عمل در مبارزات می شود. نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد قدرت کلی شخصیتها است مثلا در نبردهای ابتدایی بازی، نیروهایی که از راه نزدیک حمله میکنند کارایی بالایی ندارند زیرا به راحتی با توجه به قرار نگرفتن در سنگر و نیاز به نزدیک شدن به دشمنان از بین می روند این در حالی است که در اواسط بازی که سطح بازی ارتقا یافته است وجود آنها به علت قدرت بالای ضرباتشان در نابودی دشمن کارساز است.
هوش مصنوعی دشمنان
در بخش بررسی بازی Wasteland 3 باید به ارزیابی روند بازی پرداخت. روند بازی با جستجو در محیط و حل مشکلات با استفاده از قابلیتهای مختلف شخصیتها طی می شود مثلا در مکانهایی که با سیستمهای کامپیوتری محیط قفل شده اند می توان از قابلیتی نظیر Nerd Stuff برای هک کردن استفاده کرد تا به راحتی به آن مکان دسترسی یافت. از جمله قابلیت های دیگر می توان به باز کردن قفل بدون کلید و یا شناسایی مینهای مخفی شده در محیط ها اشاره کرد. این قبیل کارها متنوع است و پیشروی منحصر به فرد در آن به قابلیت های گروه همراه برمی گردد پس بهتر است توانایی های گسترده ای در نظر گرفته شود تا امکان انجام کارهای زیاد در محیط های مختلف وجود داشته باشد.
نباید از توانایی های اجتماعی غافل شد مثلا با این قابلیت می توان به جای مبارزه مذاکره کرد. برای موفقیت در این کار باید قابلیت قلدری و چاپلوسی بالا برود تا به وسیله آن بتوان به راحتی افراد مورد مذاکره را قانع کرد.
ساختار محیط بازی بسیار متنوع است. عبور از اتاقهای گوناگون و محیطهای طبیعی مختلف که دسترسی به بخشهای خاص و مهمی دارند نیازمند توانایی های خاص است. به طور مثال اگر جلوی کوهی یخ باشد با استفاده از شعله افکن می توان برف را آب کرد. این بخش ها جنبه فرعی دارند و به طور مستقیم نمی گوید امکان انجام چنین کاری وجود دارد و کاربردشان بیشتر برای گیمرهای کنجکاو است که با بررسی دقیق محیط می توانند به آیتم های باکیفیتی دست پیدا کنند.
سفر در نقشه بازی با Kodiak
کلرادو ایالت بزرگی است که جابه جایی در آن کار آسانی نیست به همین دلیل وسیله نقلیه ای به نام Kodiak قرار داده شده است که جابجایی را در بخش های مختلف آسان می کند. در بازی Pillars of Eternity 2: Deadfire نیز از این روش به شکل دریایی استفاده شده بود. در استفاده از Kodiak باید به این نکته توجه شود که محیط کالیفرنیا به علت وجود تشعشعات رادیواکتیو حاصل از حمله هسته ای خطرناک است و ماندن زیاد در آن برای افراد گروه خطر آفرین می شود پس باید با سرعت به نقطه امنی رسید. دشمنان جدید و دوره گردهایی در طی این مسیر ممکن است حضور پیدا کنند که خلاص شدن از آنها در اولویت قرار می گیرد که می تواند در قالب مبارزه باشد یا مذاکره که به قابلیت های شخصیت های همراه بستگی دارد.
روند داستان حاکی از وجود المانهای اصلی با یک عنوان است که پیاده سازی های موفقی نیز داشته اند. تنها مشکلی که این بازی دارد استفاده نادرست از یک سری باگ ها است که به طور قطع در روند به روز رسانی برطرف می شود نمونه آن استفاده از Quirk در هنگام ساخت شخصیت است که ممکن است گاهی با چندین بار کلیک کردن فرایند تبدیل آن به No Quirk رخ ندهد و یا گزارشاتی از گیمرها دریافت شده که بیانگر این است که گاهی دکمه End Turn از کار افتاده که گیمر را مجبور به لود کردن بازی از سیو قبلی کرده است. این قبیل ایرادات را نمی توان ساختاری و اساسی دانست و انتظار می رود این قبیل باگ ها برطرف شود.
در نهایت می توان گفت گیم پلی بازی Wasteland 3 کیفیت بالایی دارد و سیستم مبارزاتی بازی و مکانیزمهای نقش آفرینی بازی از کیفیت و عمق بالایی بهره برده است. این بازی در کنار حفظ سنت های سری های قبل توانسته است با نوآوری های به جا سبب جذب گیمرهای جدید علاوه بر گیمرهای قدیمی شود که این امر پیامدی جز ارتقای امتیاز بازی Wasteland 3در پی ندارد.
در روند بررسی بازی Wasteland 3 نوبت به گرافیک می رسد. فضاسازی این بازی در جهت القای حس حضور در یک محیط برفی و تجربه حضور در فضای آخرالزمانی و هرج و مرج شدید موفق عمل کرده است. در کنار این تصویر سازی مناسب نباید از حس طنز خشونت بار بازی غافل شد.
در بررسی بعد فنی می توان گفت گرافیک بازی به عنوان یک اثر با زاویه دید ایزومتریک بسیار خوب عمل کرده است و در کنار آن در صحنه های نزدیک که شخصیت ها را نشان می دهد طراحی معمولی دیده می شود. اگر بعد از انجام بازی های نقش آفرینی مختلف با گرافیکهای بالا به این بازی بپردازید در بخش ساختن شخصیت متوجه عملکرد نه چندان خوب این بازی خواهید شد.
در بخش پرفرمنس، این بازی عملکرد رضایت بخشی داشته است به گونه ای که سیستمهای نه چندان قدرتمند هم می توانند این بازی را در حد مقبولی اجرا کنند اما گاهی در جاهایی که عناصر UI بازی عوض می شوند شاهد افت فریم شدید و ناگهانی خواهیم بود که نمی توان مشکل را به توان پردازشی و قدرت کارت گرافیک ربط داد زیرا با تست این بازی در سطوح گرافیکی مختلف باز این نتیجه حاصل شده است پس می توان ریشه ی آن را در پیاده سازی کدهای بازی دانست. این مشکل بزرگ نیست اما با تکرار آزاردهنده می شود ولی ممکن است در آپدیت های بعدی کمی بهتر شود.
موسیقی و صداگذاری این بازی خوب بوده و در روند بازی شاهد قطعاتی با تم آمریکایی خواهیم بود که در انتقال حس و حال فضا بسیار موفق عمل کرده است. در بعضی از قطعات صدای خوانندگان نیز پخش می شود که در القای بهتر حس آمریکایی و حضور در ایالت کلرادو در یک فضای هرج و مرج زده و پسا آخرالزمانی موفق تر عمل می کند. در مورد بعد صداگذاری تنها می توان از واژه فوق العاده خوب استفاده کرد. به علت حجم بالای دیالوگها در بازیهای CRPG تمامی بخش ها دوبله نمی شوند و تنها دوبله و صداگذاری به بخش های مهم اختصاص می یابد اما در این بازی شاهد صداگذاری کامل کاراکترها هستیم. با توجه به حجم بالای دیالوگ ها، پیاده سازی آن اثر مثبتی بر امتیاز بازی Wasteland 3 داشته است.
نتیجه گیری
در نهایت به عنوان جمع بندی کلی می توان اظهار داشت در سری بازی های CRPG بازی Wasteland 3 بسیار خوب عمل کرده است. ساخت بازی های CRPG بسیار گسترده شده است که تنها چند مورد آن ضعیف بوده و مابقی خوب عمل کرده اند و به تعداد محدودی می توان فوق العاده گفت . Wasteland 3 در دسته خوب قرار دارد علت آن این است که علیرغم داشتن بعد داستانی و گیم پلی، بسیار خوب، از گرافیک فنی و بعضی باگهای خوبی بهره نبرده است اما بدون شک در آپدیت ها شاهد برطرف شدن این مشکلات خواهیم بود. در کلام آخر به علاقمندان بازی های CRPG انجام بازی Wasteland 3 توصیه می شود.
برای مشاهد قیمت و خرید بازی Wasteland 3 برای PS4 می توانید به این لینک مراجعه کنید.