مقالات

معرفی بهترین کارت کپچرهای بازار

کارت کپچر به شما این امکان را می دهد تا بدون وقفه از گیم پلی خود در بازی های رایانه ای روی کنسول ها یا PC تصویر برداری کرده و آن ها را پخش کنید. در واقع کپچر کارت به عنوان یک کارت واسط شناخته می شود و فید گیم پلی شما را ذخیره سازی سازی می کند تا روی PC به آن دسترسی داشته باشید و در پلتفرم هایی مانند Twitch آن ها را پخش کنید. با این وجود تمامی محصولاتی که در بازار عرضه می شوند از لحاظ کارایی با یکدیگر تفاوت دارند و شما باید بهترین محصول را در این خصوص انتخاب کرده و خریداری کنید تا بتوانید پخش جریانی با بالاترین کیفیت را از گیم پلی انجام دهید.

ما در این مقاله قصد داریم 7 کپچر کارت را به شما معرفی کنیم که برای PS5، Xbox Series X، PC و نینتندو سوئیچ مورد استفاده قرار می گیرند. تمامی کارت کپچر های زیر با پورت HDMI کار می کنند ولی شما باید به نحوی انتخاب را داشته باشید که بهترین گزینه با بالاترین کیفیت را برای پلتفرم مورد نظر خود خریداری کنید.

در صورتی که قصد خرید یک محصول حرفه ای را داشته باشید، قطعا برای شما مهم است که یک کپچر کارت با بالاترین کیفیت را خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید.

کارت کپچر Elgato Game Capture HD60 S+

کارت کپچر Elgato Game Capture HD60 S+

  • نقاط قوت : پخش فوری، ضبط با قابلیت فلش بک، پشتیبانی از کنسول، PC و Mac
  • نقاط ضعف : پشتیبانی از کدگذاری 264 ندارد، امکانات ویرایش بسیار محدود هستند

Elgato HD60 S+ را می توان یک محصول نسل جدید دانست که با سبکی و قابلیت های مکانیکی تقریبا شبیه به محصول HD60 در بازار عرضه می شود. البته این محصول با یک مزیت بسیار مهم نسبت به سری قبلی در بازار عرضه می شود و آن پشتیبانی از کیفیت 4K یا 60 فریم می باشد.

اگر چه که HD60 S+ هنوز با قابلیت ضبط HDR با کیفیت 1080p و 60 فریم بر ثانیه کار می کند و محدودیتی این چنین دارد ولی می تواند در کنسول های نسل جدید عملکرد بسیار خوبی را از خود به جای گذاشته و از این کپچر کارت می توانیم برای تصویر برداری 4K با 30 فریم بر ثانیه نیز استفاده کنیم.

هدف تولید این محصول از سوی شرکت Elgato به صورت مستقیم Xbox Series X/Xbox Series S و PlayStation 5 بوده است و سری S+ به طور کلی می تواند بهترین عملکرد را روی این محصول داشته باشد ولی در صورتی که شما روی PS4 یا Xbox One نیز یک کپچر کارت نیاز دارید، این محصول می تواند گزینه ای مناسب باشد. اهمیتی ندارد که کنسول شما توسط کدام شرکت تولید شده باشد، استفاده از این کپچر کارت بسیار آسان بوده و شما تنها نیاز به اتصال یک کابل HDMI را دارید و کابل USB را باید به رایانه شخصی خود متصل کنید. نرم افزار های پخش استریم مانند OBS Studio و XSplit به صورت خودکار این ورودی را می شناسند و شما می توانید از آن استفاده داشته باشید.

به طور کلی سری S+ با قابلیت هایی بیشتر نسبت به نمونه S در بازار عرضه می شود و از این روی نمی توان به طور قطع گفت این نسل جدید قطعا کارایی بیشتری برای شما روی PC خواهد داشت. برای دریافت بهترین خروجی از این محصول نیاز به استفاده از CPU مدل i5 نسل ششم یا بالاتر و حداقل 4 گیگابایت RAM را دارید. پردازنده گرافیکی Nvidia GTX نیز باید حداقل سری 10 باشد. استفاده از پردازنده گرافیکی مجزا دارای اهمیت بسیار زیادی بوده و شما باید حتما از آن استفاده داشته باشید.

کارت کپچر Asus TUF Gaming CU4K30

کارت کپچر Asus TUF Gaming CU4K30

  • نقاط قوت : بدنه آلومینیومی، پشتیبانی از 4K 30 فریم، استفاده از نورپردازی RGB
  • نقاط ضعف : عدم تصویر برداری 4K 60 فریم

در صورتی که به دنبال یک کپچر کارت برای کنسول های نسل جدید خود هستید، Asus TUF Gaming CU4K30 می تواند یک گزینه عالی باشد. همانطور که از نام مدل این سری از محصولات کپچر کارت ایسوس پیداست، شما می توانید گیم پلی را با رزولوشن 4K و سرعت 30 فریم بر ثانیه یا کیفیت 2K و سرعت 120 فریم بر ثانیه استفاده کنید. همچنین همین کپچر کارت قادر به تصویربرداری 1080p را نیز دارا می باشد.

امکانات تعبیه شده در این محصول باعث شده است تا شما بتوانید با وضوح بسیار بالا تصویربرداری از گیم پلی را انجام داده و میزان سرعت تصویربرداری نیز در سطح بسیار مطلوبی قرار گرفته است. شما می توانید از سیگنال های 4K با سرعت 60 فریم تصویربرداری کنید و یا می توانید این سرعت تصویربرداری را در کیفیت 1080p به 240 فریم برسانید. این محصول ایسوس همچنین از پورت HDR نیز پشتیبانی می کند.

برای این که بتوانید از این کپچر کارت به بهترین شکل استفاده کنید، پورت های مربوط به هدفون و کنترلر دستگاه در قسمت جلو تعبیه شده است و به راحتی می توانید سیم ها را متصل کرده و از آن استفاده کنید. همچنین یک کابل USB-C به کامپیوتر شما برای استریم متصل شده و پورت آن در قسمت بیرونی کپچر کارت قرار گرفته است. برای شروع به استفاده از این محصول، نیاز به دانلود درایور وجود نخواهد داشت.

شاید ظاهر یک کپچر کارت برای شما اهمیت نداشته باشد ولی CU4K30 می تواند بهترین عملکرد را در تصویربرداری داشته باشد. در واقع یک جعبه بسیار کوچک آلومینیومی است و با استفاده از نورپردازی RGB به خوبی وضعیت کلی دستگاه را به شما نشان می دهد. برای مثال قطع شدن سیگنال های مربوط به HDMI یا به روز رسانی را می توانید از طریق نورپردازی متوجه شوید.

کارت کپچر AverMedia Live Gamer Portable 2Plus

کارت کپچر AverMedia Live Gamer Portable 2Plus

  • نقاط قوت : کوچک و قابل حمل، پشتیبانی از تصاویر 4K، نرم افزار کاربردی و آسان برای استفاده راحت تر، امکان ذخیره فیلم بر روی MicroSD، پشتیبانی شده توسط کنسول ها و PC
  • نقاط ضعف : کاربران Mac نیاز به استفاده از نرم افزار جانبی دارند

قابلیت حمل در Nintendo Switch باعث شده است تا گیمر ها در سفر بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند و همین مسئله این کنسول را به یکی از بهترین انتخاب ها برای گیمر ها تبدیل کرده است. در صورتی که شما کیف حمل مناسب داشته باشید، می توانید به سادگی این محصول را با خود ببرید و در حرکت برای ضبط گیم پلی بازی ها می توانید از کپچر کارت AverMedia Live Gamer Portable 2Plus استفاده کنید. این محصول نیازی به رایانه برای استفاده نداشته و یکی از بهترین گزینه ها برای کنسول Nintendo Switch به شمار می رود. کارایی این محصول به نینتندو محدود نشده و شما می توانید از آن در کنسول هایی مانند Xbox Series X، PS4، PS5 و Xbox One نیز استفاده داشته باشید.

با استفاده از این کپچر کارت شما قادر خواهید بود که گیم پلی بازی های خود را بدون اتصال به کامپیوتر و با کدگذاری H.264 تصویربرداری کنید. کیفیت کار برابر با 1080p بوده و سرعتی برابر با 60 فریم در ثانیه را برای شما به همراه خواهد داشت. شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که اگر نیازی به کامپیوتر برای ضبط تصاویر نداریم، پس محتوای گیم پلی ما دقیقا کجا ثبت و ذخیره می شود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که با استفاده از Micro USB می توانید نسبت به ذخیره سازی محتوا بر روی MicroSD اقدام کنید و یا به صورت مستقیم روی رایانه خود محتوا را ذخیره کنید.

در صورتی که قصد دارید به صورت زنده محتوای گیم پلی خود را به نمایش بگذارید نیز می توانید کارت کپچر Live Gamer Portable 2Plus را به رایانه شخصی خود متصل کرده و از نرم افزار RECentral که از سوی شرکت AverMedia توسعه پیدا کرده است استفاده کنید. استفاده از این کپچر کارت بسیار آسان بوده و ویژگی هایی که برای این نرم افزار در نظر گرفته شده است، آن را به رقیبی جدی برای OBS و XSplit تبدیل می کند. ویرایش زنده نیز به شما این امکان را می دهد تا بتوانید کنترل ضبط را در دست داشته باشید و نسبت به تدوین محتوا اقدام کنید.

این محصول علاوه بر پورت هایی نظیر MicroSD و Micro USB دو درگاه HDMI نیز در قسمت پشتی دستگاه دارد و یکی از آن ها را می توانیم برای استفاده در کنسول هایی که کیفیت 4K دارند استفاده کنیم. در نظر داشته باشید که جک های مربوط به میکروفن و یا هدفون به صورت جداگانه بر روی قسمت جلوی دستگاه در کنار دکمه های کنترل صدا و حالت (رایانه، بدون رایانه و ذخیره سازی) قرار داده شده اند. در نظر داشته باشید که حداقل سیستم مورد نیاز برای استفاده از این محصول در دسکتاب برابر با Core i5-3330 یا بهتر و GTX 650 می باشد. این در صورتی است که شما در لپ تاپ به حداقل سیستم Core i7-4810MQ و GTX 870M یا بهتر نیاز دارید.

از مهم ترین نقاط ضعفی که به این کپچر کارت وارد است را می توان عدم پشتیبانی نرم افزار در سیستم عامل های غیر ویندوزی دانست. این شرکت برای راهکار استفاده از این محصول در Mac نسبت به ارائه نسخه اکسپرس اقدام کرده است ولی شما احتمالا نیاز به استفاده از دیگر نرم افزار ها مانند OBS و XSplit را خواهید داشت.

کارت کپچر AverMedia Live Gamer Mini

کارت کپچر AverMedia Live Gamer Mini

  • نقاط قوت : توسط انکودر 264 کدگذاری می شود، پخش زنده استریم 1080p با سرعت 60 فریم در ثانیه را دارد.
  • نقاط ضعف : برای سیستم عامل Mac کمبود نرم افزار وجود دارد

می توان گفت که کپچر کارت AverMedia Live Gamer Mini دقیقا همان چیزی است که شما برای استریم کردن نیاز دارید و با قیمتی 100 دلار ارزان تر نسبت به سایر محصولات در بازار عرضه می شود. این کپچر کارت می تواند با کیفیت 1080p گیم پلی شما را ضبط کند و سرعتی برابر با 60 فریم در ثانیه دارد. تاخیر صفر را می توان از مهم ترین ویژگی های این کپچر کارت دانست که باعث می شود به صورت واقعی بتوانید روی ضبط تصاویر نظارت داشته باشید. از برخی جهات، Live Gamer Mini حتی از برخی محصولاتی که با قیمتی دو برابری در بازار عرضه می شوند می تواند کارایی بهتری داشته باشد.

این محصول به صورت کلی امکان ضبط و کدگذاری با انکودر H.264 را دارد و همچنین حجم کار رمزگذاری برای این محصول هنگام پخش یا ضبط استریم از روی پردازنده بر می دارد. از آن جایی که انکود کردن از سوی کپچر کارت انجام می شود، شما می توانید از StreamEngine خود برای پشتیبان گیری نیز استفاده کنید. StreamEngine به عنوان یک نرم افزار سبک شناخته می شود که به همراه این محصول در دسترس شما بوده و به شما این امکان را می دهد تا بتوانید گیم پلی بازی های خود را پیش از ورود به نرم افزارهای پخش، ذخیره سازی نمایید.

مانند محصول Live Gamer Portable 2Plus، این محصول نیز کار ضبط را با استفاده از نرم افزار RECentral انجام می دهد و از Chroma نیز پشتیبانی می کند. شما می توانید در این نرم افزار به یک میکسر صدا نیز دسترسی داشته باشید و در نهایت امکان به اشتراک گذاری مستقیم محتوا بر روی نرم افزارهایی مانند Facebook، Twitch و Youtube به همراه بسیاری برنامه های دیگر برای شما وجود خواهد داشت. در صورتی که می خواهید یک نرم افزار پخش متفاوت داشته باشید نیز این کپچر کارت می تواند از OBS، XSplit و OBS Studio پشتیبانی خواهد کرد.

کار با این کپچر کارت بسیار ساده است، ضخامتی کمتر از یک اینچ داشته و شما می توانید این کپچر کارت کوچک را به همراه داشته باشید. در نظر داشته باشید که محصول با سه پورت در بازار عرضه می شود، ورودی HDMI، خروجی HDMI و خروجی USB 2.0 تمامی پورت های این کپچر کارت به شمار می روند. برای استفاده از این محصول همچنین حداقل سیستم مورد نیاز شما روی PC باید برابر با Intel Core i5-3330 و GTX 650 یا بهتر باشد و همچنین روی لپ تاپ بهتر است سیستم شما برابر با Intel Core i7-4810MQ و GTX 870M یا بهتر باشد. این کپچر کارت همچنین نیاز به 4 گیگابایت RAM روی لپ تاپ ها و PC ها داشته و از سوی شرکت سازنده توصیه می شود که میزان RAM برابر با 8 گیگابایت باشد.

همانطور که برای محصول قبلی نیز بیان کردیم، کاربران مک تنها می توانند به نسخه اکسپرس RECentral دسترسی داشته باشند. پشتیبانی از کروما و میکسر صدا از دیگر خصوصیات AverMedia Live Gamer Mini بوده و شما قادر به ویرایش زنده و بهینه سازی عملکرد بر روی ویندوز را خواهید داشت.

کارت کپچر Elgato 4K60 Pro

کارت کپچر Elgato 4K60 Pro

  • نقاط قوت : پشتیبانی از HDR، ضبط تصاویر با کیفیت 4K و سرعت 60 فریم بر ثانیه، پشتیبانی از چند نرم افزار
  • نقاط ضعف : قیمت گران، استفاده به صورت PCIe، نیازمند سیستم سخت افزار قوی در رایانه

Elgato 4K60 Pro قطعا بهترین کپچر کارتی است که تا اینجای مقاله به شما معرفی کرده ایم و تمامی امکانات آن با قیمت گران آن همخوانی خواهد داشت. به عنوان تنها کپچر کارت اینترنال که در لیست ما وجود دارد، 4K60 Pro از رابط PCIe x4 بهره برده و پهنای باند بسیار بالایی را در دسترس شما خواهد گذاشت که قطعا از USB 3.0 و USB 2.0 می تواند بهتر باشد.

ویژگی های برجسته ای که برای 4K Pro می توان بیان کرد آن است که ضبط تصاویر در این محصول با کیفیت 2160p و سرعت 60 فریم بر ثانیه انجام می شود و همچنین از کیفیت ضبط 1080p و 60 فریم و HDR10 نیز پشتیبانی خواهد کرد.

این کپچر کارت برای گیمرهایی است که رایانه های رومیزی دارند. قرار دادن کارت های PCIe کار سختی نیست و ممکن است زمان بسیار کمی را از شما بگیرد. شما می توانید انتظار کیفیت تصاویر بسیار بالایی را از این محصول داشته باشید و قطعا انتخابی عالی برای شما خواهد بود.

4K60 Pro می تواند یک کارت کپچر بسیار عالی برای رایانه شخصی شما باشد ولی نیازمند قدرت سخت افزاری بسیار بالایی بوده و از این روی شما باید با دقت بسیار زیادی نسبت به خرید آن اقدام کنید. یک پردازنده گرافیکی سری 10 تولید شده توسط Nvidia در کنار پردازنده نسل ششم Core i7 یا Ryzen 7 از مهم ترین ویژگی های سخت افزاری مورد نیاز برای استفاده از این محصول می باشد. باید در نظر داشته باشید که این کپچر کارت تنها در ویندوز پشتیبانی خواهد شد.

خوشبختانه Elgato 4K60 Pro ارزش زحمت و هزینه را داشته و تمامی امکاناتی که در خصوص Elgato HD60 S+ در ابتدای این مقاله بیان شد را در دسترس شما قرار می دهد تا شما بتوانید با خیال راحت از آن استفاده داشته باشید. از جمله مهم ترین این امکانات می توان به قابلیت فلش بک و امکان دسترسی به رزولوشن 1080p و سرعت 240 فریم بر ثانیه یا 1440p و 144 فریم بر ثانیه اشاره نمود.

کارت کپچر Elgato Game Capture 4K60 S+

کارت کپچر Elgato Game Capture 4K60 S+

  • نقاط قوت : انکود سخت افزاری 264 و H.265، پشتیبانی از HDR، دارا بودن درگاه مخصوص کارت SD، تصویربرداری 4K با سرعت 60 فریم بر ثانیه
  • نقاط ضعف : بسیار گران است، درگاه عبور کیفیت بالایی ندارد

Elgato Game Capture 4K60 S+ را می توان یک کپچر کارت 4K60 Pro موجود در جعبه مخصوص دانست که با قیمتی دو برابر بیشتر از 4K60 S در بازار عرضه می شود و حداقل قیمت آن برابر با 400 دلار می باشد. با این حال مزایای این سری نسبت به کپچر کارت 4K60 Pro باعث می شود تا برخی از گیمر ها به دنبال آن باشند.

در این سری شما می توانید انکود سخت افزاری H.264 و H.265 را داشته باشید و برای این کار نیاز به رایانه ای بسیار قدرتمند نخواهید داشت چرا که تمامی پردازش های مربوطه روی خود کپچر کارت انجام می شود. با این حال شما باید یک کامپیوتر قدرتمند داشته باشید. برای این محصول بهتر است سیستم سخت افزاری شما ویندوز 10 باشد و 8 گیگابایت RAM در کنار پردازنده گرافیکی سری 10 Nvidia یا بهتر در کنار پردازنده مرکزی Ryzen 7 یا Intel Core i5 6th Gen می تواند بهترین گزینه به شمار رود.

با انکودری که برای این محصول در نظر گرفته شده است، شما نیازی به رایانه شخصی نداشته و تمامی محتوای شما درون SD Card تعبیه شده ذخیره سازی می شود. پس برای ضبط گیم پلی های کنسول نیازی به رایانه نداشته و شما می توانید در کنسول های Xbox One یا PS4 Pro و نسخه های جدیدتر از این محصول استفاده کنید.

با این وجود می توان گفت که برخی از معایب باعث می شود که گیمرها در خرید آن شک داشته باشند. برای مثال مانند سری PCIe این محصول از رزولوشن و نرخ سرعت فریم بالا پشتیبانی نکرده و می تواند با 250 میلی ثانیه تاخیر کار خود را انجام دهد. با این وجود برای کسانی که می خواهند با بالاترین وضوح گیم پلی خود را به تصویر بکشند، این کپچر کارت توصیه می شود.

کارت کپچر Aver Media Live Gamer Duo

کارت کپچر Aver Media Live Gamer Duo

  • نقاط قوت : دو ورودی HDMI، پشتیبانی از HDR، درگاه عبور 4K60
  • نقاط ضعف : عدم ضبط تصاویر 4K، گران قیمت بودن محصول

تمامی کپچر کارت های معرفی شده در قسمت بالا تنها یک ورودی و یک خروجی داشتند و از این روی شما می توانستید برای یک منبع از آن استفاده داشته باشید. این در حالی است که AverMedia Live Gamer Duo به شما این امکان را می دهد که به صورت همزمان دو منبع را ضبط کرده و همچنین می توانید یک سیگنال کامل با سرعت 60 فریم بر ثانیه از هر دو منبع ضبط و پخش کنید.

با این وجود در صورتی که وبکم شما کیفیت لازم را ندارد نیز می توانید یک DSLR به ورودی دوم متصل کرده و کیفیت دوربین تصویربرداری را افزایش دهید. اولین ورودی نیز از HDR پشتیبانی کرده و از این روی شما می توانید گیم پلی های خود روی PS4 Pro، Xbox One و نسل های جدیدتر کنسول را با کیفیت بالایی تصویر برداری و عکس برداری کنید.

این کپچر کارت با قیمتی در حدود 250 دلار در بازار عرضه می شود و یک کارت از نوع PCIe می باشد. پس شما باید یک ورودی خالی روی رایانه خود داشته باشید. Live Gamer Pro در مقایسه با محصولات هم قیمت مانند Elgato 4K60 Pro از استریم و ضبط 4K پشتیبانی نداشته و از این روی شما می توانید از بازی های خود که در حال تصویربرداری از آن ها هستید، لذت ببرید. در صورتی که نرخ فریم برای شما مهم تر از رزولوشن تصویر است، استریم به صورت 1080p تا 240Hz یا 1440p با حداکثر 144Hz برای شما در دسترس خواهد بود.

بر خلاف سایر کپچر کارت های AverMedia که در این مقاله معرفی شدند، Live Gamer Duo از انکود سخت افزاری H.264 پشتیبانی نکرده و از این روی به این منظور باید یک سیستم رایانه ای با قدرت بالا داشته باشید. همچنین این اسلات نیازمند نسل ششم پردازنده های i5 بوده و یا نسل اول Ryzen 5 را نیاز دارد. در کنار آن GTX 1050 یا R7 560 پردازنده گرافیکی مورد نیاز در این محصول می باشند. به یاد داشته باشید که حداقل به 8 گیگابایت RAM برای استفاده بدون مشکل از محصول نیاز خواهید داشت.

نرم افزار RECentral AverMedia در این محصول قابلیت استفاده بوده و می تواند از دیگر نرم افزارهای مخصوص استریم نیز پشتیبانی نماید. نورپردازی RGB نیز از دیگر ویژگی های این محصول می باشد و طراحی زیبا را می توان از دیگر مزیت های این محصول دانست.

کارت کپچر EVGA XR1

کارت کپچر Aver Media Live Gamer Duo

  • نقاط قوت : میکسر صدای داخلی، درگاه 4K، LED های ARGB
  • نقاط ضعف : کمی گران قیمت است

EVGA XR1 در سال 2020 و زمانی که اطلاعات زیادی در مورد آن در دسترس نبود در بازار عرضه شد. قیمت بالای این محصول نیز باعث شد تا بسیاری از گیمر ها احساس کنند که این کپچر کارت ارزش خرید ندارد ولی با این حال با وجود این که XR1 با قیمتی 100 دلاری در بازار عرضه می شود، قطعا ارزش خرید را خواهد داشت و یک گزینه عالی برای شما خواهد بود.

ضبط و پخش با کیفیت 1080p و تا 60 فریم کیفیت در کنار قابلیت استفاده در کنسول هایی که کیفیت خروجی 4K دارند از مهم ترین قابلیت های این محصول به شمار می رود. یکی از نکات بسیار مهم و سردرگم کننده ای که در خصوص این محصول قابل ذکر بود، آن است که حالت عبور پیشرفته ای EVGA برای این محصول در نظر گرفته است، باعث می شود تا کپچر کارت XR1 قادر باشد که کیفیت 1440p و نرم فریم 120 در ثانیه را داشته باشد. این به معنای آن است که شما می توانید از این محصول در PS5 و Xbox Series X بدون جدا کردن کپچر کارت استفاده شخصی داشته باشید. البته نباید از یاد برد که محصول همچنان با محدودیت ضبط 1080p و 60 فریم بر ثانیه کار می کند.

XR1 همچنین با یک میکسر صوتی داخلی در بازار عرضه می شود که به شما این امکان را می دهد که میزان صدای بازی، صدای میکروفن و صدای چت را کنترل کرده و مجموعه ای از LED های ARGB در این محصول استفاده شده است که باعث می شود میزان صدای شما بر روی دستگاه قابل مشاهده باشد. همچنین نرم افزاری که برای این کپچر کارت ارائه شده است، به شما این امکان را می دهد تا کنترل های صوتی را مدیریت کرده و لامپ های LED را بر اساس سلیقه شخصی کنترل نمایید.

EVGA برای محصول جدید خود هیچ حداقل سیستم مورد نیازی را تعیین نکرده است ولی نباید از سیستم های ضعیف برای استفاده از XR1 استفاده کنید. به یاد داشته باشید که شما همچنین به یک پورت USB 3.0 در محصول خود نیاز دارید.

EVGA XR1 یکی از بهترین محصولات موجود در بازار می باشد که حالت های عبور متعددی را داشته و یک میکسر صوتی نیز برای آن تعبیه شده است. با این حال، با قیمتی که برای آن پرداخت می کنید، می توانید گزینه های بهتری را نیز انتخاب کرده و خریداری کنید.

نتیجه گیری

در قسمت بالا برخی از مهم ترین محصولات موجود در بازار را به شما معرفی کردیم و در ادامه نیز سوالات متداولی که در خصوص خرید این سری از محصولات ممکن است برای شما پیش آمده باشد را نیز مرور خواهیم کرد :

چطور باید از کارت کپچر استفاده کنیم؟

استفاده از کپچر کارت ها بسیار ساده است. این دستگاه میان سیستمی که بازی روی آن انجام می شود و صفحه نمایش قرار گرفته و یک کپی از آن چه که روی مانیتور یا تلویزیون نمایش داده می شود را کپی می کند. در بیشتر موارد، یک کابل HDMI از کنسول یا PC به کارت وارد شده و بعد از آن یک کابل HDMI دیگر از دستگاه به مانیتور یا تلویزیون متصل می گردد.

معمولا یک کابل USB برای ضبط در دسترس شما می باشد و زمانی که شما بازی می کنید، ورودی برروی نرم افزارهایی مانند OBS Studio به نمایش گذاشته می شود.

چطور باید کپچر کارت را انتخاب کنیم؟

انتخاب یک کپچر کارت به نسبت آسان است ولی زمانی که بدانید شما دنبال چه محصولی هستید؟ مهم ترین ویژگی که باید به دنبال آن باشید، حداکثر میزان وضوح تصویر و نرخ فریمی است که توسط کپچر کارت پشتیبانی می شود. در صورتی که از PS5 یا Xbox Series X استفاده می کنید، باید دقت کنید که کارت انتخابی شما باید بتواند وضوح و نرخ فریم برابر با کنسول شما را داشته باشد. در صورتی که تنها گیم پلی را پخش می کنید و از آن تصویر برداری نمی کنید، می توانید رزولوشن های پایین تر را نیز انتخاب کرده و استفاده کنید.

پس از آن باید به شیوه اتصال توجه داشته باشید. پنج کارت از هفت کپچر کارت معرفی شده در قسمت بالا با استفاده از کابل USB متصل می شدند ولی برخی از محصولات نیز با استفاده از اتصال PCIe وارد مدار ضبط تصاویر می شوند. کارت های PCIe به صورت اینترنال مورد استفاده قرار می گیرند و با ظاهری متفاوت در کنار عملکردی یکسان می توانند گزینه ای مناسب برای شما باشند. کپچر کارت های PCIe با پهنای باند بیشتری که دارند به نسبت USB می توانند عملکرد بهتری را در نمایش گیم پلی بدون تاخیر داشته باشند.

در نهایت نیز باید گفت که نوع عبور داده دارای اهمیت بسیار بالایی است. کپچر کارت شما ممکن است نرخ فریم و وضح تصاویر را محدود کرده و از این روی باید با دقت بالایی انتخاب شود. برای مثال Elgato Game Capture HD60 S+ با این وجود که می تواند گذر داده های 4K را داشته باشد و سرعت آن 60 فریم بر ثانیه است، می تواند یکی از بهترین گزینه های پیش روی شما برای Xbox Series X یا PS5 باشد.

آیا شما به کارت کپچر نیاز دارید؟

با وجود امکان ضبط گیم پلی به صورت داخلی در PS5 و Xbox Series X بهتر است که حتما از کپچر کارت استفاده داشته باشید. این دستگاه به شما امکان استفاده از برنامه های حرفه ای ویرایش مانند XSplit و OBS را خواهد داد و شما می توانید داده ها را آن طور که می خواهید تنظیم کنید. همچنین شما می توانید گیم پلی با کیفیت بسیار بالاتری را نیز داشته باشید.

انکود ویدیو برای پردازنده رایانه شما بسیار سخت خواهد بود و از این روی انکود هایی که درون رایانه انجام می شود، کیفیت تصاویر را کاهش می دهند. از این روی بهتر است برای ثبت تصاویر با کیفیت بالاتر حتما از کپچر کارت با قدرت بالاتر است کنید که به صورت همزمان انکود کردن داده ها را حل کند.

سفارشی سازی گیم پلی بر اساس نوع نیاز از دیگر ویژگی هایی است که کپچر کارت در اختیار شما قرار می دهد و شما می توانید در طول مدت زمان طولانی تری گیم پلی را ضبط کنید. همچنین کیفیت بالای نتیجه نهایی باعث می شود تا بسیاری از گیمر ها به دنبال خرید کپچر کارت باشند.

 

سوالات متداول دیگر

[sc_fs_multi_faq headline-0=”p” question-0=”کارت کپچر چیست؟” answer-0=”کپچر کارت به شما این امکان را می دهد تا بدون وقفه از گیم پلی خود در بازی های رایانه ای روی کنسول ها یا PC تصویر برداری کرده و آن ها را پخش کنید.” image-0=”” headline-1=”p” question-1=”بهترین کارت کپچر برای PS5 چیست؟” answer-1=”تمامی کارت کپچرها نقاط قوت و ضعف دارند اما کارت کپچر Elgato HD60 S Plus گزینه مناسبی برای پلی استیشن می باشد.” image-1=”” headline-2=”p” question-2=”آیا برای استفاده از برنامه OBS نیاز به کارت کپچر می باشد؟” answer-2=”بله، برای استفاده از برنامه XSplit و OBS نیاز به کارت کپچر می باشد.” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=””]

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا